Ліцензована кромка ПВХ

Ліцензована кромка ПВХ, купити яку можна з доставкою — це прекрасний естетичний матеріал для будь-якого конструкторського рішення. Кухня, передпокій, кабінет стануть досконалими, якщо в оформленні інтер’єру буде застосована кромка для меблів від популярних виробників.

З використанням ламінованої кромки, торцева частина деревно-стружкової матеріалу придбає закінченість. Декоративне оздоблення деталей може бути виконана з дотриманням однотонності або на контрасті, тому кромка для меблів повинна вибиратися з урахуванням:

кольорової палітри вироби;
товщини полотна ДСП;
геометрії зрізу;
методу кріплення.
Ламінований декоративний елемент, яким є меблева кромка, виконує також практичну функцію. Через оголені структурні пори розрізаного ДСП в повітря виділяються різні смоли, формальдегід і інші леткі компоненти. Тому кромка для ДСП — це не тільки естетична, а й захисна деталь, яка посилює показники екологічності меблів.

Ліцензована кромка пвх 2 мм купить ПВХ і АБС від популярних виробників
Rромка ПВХ виробляється за спеціальною технологією з нафтопродуктів, кухонної солі і барвників. Серед переваг матеріалу, що застосовується в декоруванні інтер’єрних виробів, слід також відзначити ідеальне прилягання кромки до деревно-стружкової плити. Гнучкість і еластичність стрічки дозволяють закривати нестандартні, фігурні зрізи. Правильно підібраний клей є гарантією якості зчіпки обідка з поверхнею. Тому і меблева кромка, і клеющие компоненти повинні бути сертифіковані.

Популярністю користується також кромка ABS — інноваційний термопласт, технічні, експлуатаційні параметри якого збільшені в рази. Застосування цього матеріалу кромки можливо при виготовленні виробів для зовнішнього користування, з урахуванням агресивного середовища (морозів, вологи). Для даного типу облицювальної стрічки потрібен більш стійкий клей.

Міцна кромка ABS стійка до механічних деструкцій. Вона надійно захищає меблі від відколів і зносу. АБС не містить хлору і важких металів, тому меблева кромка ABS вельми екологічна.

Асортимент продукції, представлений на нашому сайті, пропонує кромку в розмірах 22мм / 0,45 мм, 22мм / 0,6мм, 22мм / 2,0мм і т.д. різного колірного рішення. Меблева кромка ПВХ і ABS від польського виробника Polkemic — відмінне співвідношення ціни і якості. Також за доступною вартості можна придбати кромку ПВХ Kromag (Україна), у виробництві якої використовуються імпортні матеріали і сучасні європейські технології. Кромка для меблів Kromag, ціна якої представлена ​​в гривні за метр, виготовляється під декор ЛДСП таких виробників, як Swisspan і Kronospan, що дозволяє створювати меблеву продукцію в ідеальній кольоровій гамі.

Читайте также: